Nieuwtjes

Verkeer
Afgelopen maandagmiddag bezochten we met de groepen 1-2 en 3-4 een voorstelling. Deze voorstelling stond in het teken van verkeer. We hebben geleerd d
Kinderboerderij
Wat was het leuk op de kinderboerderij! ????????????????
Verzamelen!
Maandag starten we met een nieuw thema. Het thema staat in het teken van verzamelen. Dus nemen jullie maandag je leukste, gekste of mooiste verzamelin
Circuit
Tijdens het rekencircuit in groep 3-4 maken wij twee bouwwerken van een plattegrond: eerst in het klein en daarna in het groot. En waar kun je dat het

Het sneeuwt!
In groep 3-4 maken de kinderen graag gebruik van betekenisvolle hoeken waarin o.a. taal, schrijven en rekenen spelenderwijs en geïntegreerd aan bod komen.
Stempelen met wc-rolletjes
De kinderen leerden vandaag handige manieren om snel aantallen te zien, zoals het werken met getalbeelden en de vijfstructuur. We leerden van en met elkaar!
Stempelen met wc-rolletjes
Bekijk alle albums